Obrenovac, 17.06.2019

PROMENE U STRUČNOM ŠTABU ORLOVA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 19.12.2018.
Nikola Grbić se zahvalio na saradnji svim saradnicima

Foto:Printscreen
Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić zahvalio se na saradnji dosadašnjim saradnicima u stručnom štabu Nedžadu Osmankaču i Dušku Nikoliću, statističaru Saši Joksimoviću i kondicionom treneru Aleksandru Petroviću.

"Odluka je bila veoma teška, pogotovo zbog činjenice da su svi članovi stručnog štaba dali svoj puni doprinos rezultatima ostvarenim od 2016. do danas. Ovo nije nikakva kazna, već pokušaj da damo priliku novim ljudima, sa novom energijom. Pre dve godine, kada smo zamenili italijanske saradnike u stručnom štabu sa domaćim trenerima, osvojili smo prvo mesto u Svetskoj ligi. Želja nam je da i sada pokušamo da napravimo nešto slično", izjavio je Grbić, a prenosi OSS.

On je podsetio da su svi dosadašnji saradnici utkali svoj rad u zlato osvojeno 2016. u Svetskoj ligi, bronzu sa EP 2017, kao i peto mesto u ovogodišnjoj Ligi nacija i četvrto mesto na SP u Italiji i Bugarskoj.

"Zbog svega što su učinili želim da im se od srca zahvalim, jer su mi pomogli da budem bolji trener, ali i bolji čovek", naglasio je Grbić.

Grbić je najavio da će novi sastav stručnog štaba biti poznat najkasnije do kraja januara, jer, kako je naglasio, vrlo brzo će se krenuti sa tehničkim pripremama za novu reprezentativnu sezonu, odnosno Ligu nacija 2019, kvalifikacije za OI 2020. i Evropsko prvenstvo 2019. godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE