Obrenovac, 18.10.2021

OSS IZABRAO NAJBOLJE U 2018. GODINI


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2018.
Boškovićeva i Kovačević najbolji odbojkaši, Terzić najbolji trener!

Foto:StarSport
Odbojkaški savez Srbije izabrao je najbolju odbojkašicu i odbojkaša u 2018. godini. To su Tijana Bošković i Uroš Kovačević.

"Pozdrav iz Trenta. Hteo bih da se zahvalim na nagradi i srećni praznici", rekao je Kovačević, dok je Boškovićeva istakla, "Ova godina će ostati posebna. Ponosna sam na sve nas, ova nagrada ne pripada samo meni, već celom kolektivu. Hvala i srećni Novogodišnji praznici".

Najbolji trener u 2018. je Zoran Terzić.

"Hvala Savezu na lepoj nagradi. Zahvalio bih se svima koji su pomogli da dobijem ovu nagradu. Pre svega stručnom štabu, a onda i svima ostalima, između ostalog, mojim damama. Želim vam sve najbolje u Novoj godini", rekao je Terzić.

Najbolja mlada odbojkašica je Sara Carić (Vizura), a najbolji mladi odbojkaš Luka Tadić (Crvena zvezda)

Predsednik OSS Zoran Gajić je poručio da su uspesi dodatna obaveza za sve da budu na istom ili višem nivou u novoj godini.

"Rezultata ne bi bilo bez pomoć države. Uspeli smo dosta da uradimo da bismo dobili trenažni centar... Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću dobili smo i ekstra donaciju i zato više nemamo dugove", rekao je Gajić na svečanosti u hotelu Kraun plaza.

On je dodao da u 2019. odbojkaše i odbojkašice imaju četiri važna takmičenja.

"Imamo kvalifikacije za Olimpijske igre, Ligu nacija, Evropsko prvenstvo i Svetski kup u obe kategorije... Svakako su najvažnije kvalifikacije za Tokio".

Novogodišnjem koktelu u Kraun plazi prisustvovale su brojne poznate zvanice poput predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića, prvog čoveka CEV Aleksandra Boričića, predsednika Sportskog saveza Srbije rvača Davora Štefaneka, čelnika Odbojkaškog saveza Srbije i drugih, ali ne i odbojkašica, izuzev povređene Bojane Milenković, i odbojkaša zbog klupskih obaveza.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE