Obrenovac, 31.05.2020

BOGDANOVIĆ VERUJE U EKIPU (VIDEO)


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 20.05.2018.
Sledeće sezone u NBA obećava barem 10-15 pobeda više!

Foto:AP
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da je zadovoljan prvom NBA sezonom u dresu Sakramenta u kojoj je izabran u drugu petorku "rukija" i za sledeću najavljuje 10-15 pobeda više.

"Na početku je bilo "klimavo" dok nisam ušao u ritam, jer sam imao tešku prethodnu sezonu u Fenerbahčeu i nastup sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Naporno je kada se uđe u te utakmice, igra se dan za dan, ali sam se privikao. Ekipa je dosta mlada i talentovana, nema mnogo vremena za treninge pa uigravanje ide kroz utakmice. Cilj za sledeću je da imamo 10-15 pobeda više", rekao je Bogdanović novinarima na promociji njegovog kampa.

Drugo izdanje kampa Bogdan Bogdanović, za dečake i devojčice rođene 2002, 2003. i 2004. godine održaće se 23. i 24. juna na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu..

"Izuzetna mi je čast da pokazem kako je biti profesionalni sportista bar za vikend."

"Organizacija je napredovala dosta. Ove godine smo ubacili novitete, da pokažemo grad, organizovaćemo plovidbu, odlazak u pozorište. Pozvaću svoje prijatlje iz reprezentacije da budu gosti, a biće i iznenađenja", poručio je Bogdanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE