Obrenovac, 26.05.2020

PRIČA SE, PRIČA, DA RUSI ODLAZE?


Izvor: Alo.rs/ M.D.,Lokalne novine | Obrenovac, 16.04.2020.
Terzić otkrio sve o Gaspromu...

Foto:AlO! M. Delević


Ruski mediji tvrde ...

Loše vesti za Crvenu zvezdu stižu iz Rusije!

Portal "nevasport.ru" tvrdi da bi šampion Srbije uskoro mogao da ostane bez privremenog sponzorstva!

Naftni gigant iz Sankt Peterburga je više od jedne decenije prisutan u klubu, a saradnja sa njima je pomogla crveno-belima da izađu iz najveće krize u istoriji ovog kluba! 

"Situacija je takva da su akcije kompanije pale, što znači da fudbal neće biti glavni prioritet. To ne znači da će Gasprom naglo prekršiti sve fudbalske i sportske ugovore. Međutim, neki će trpeti. Vredi pomenuti i to da će kompanija ostati sponzor Zenita i Lige šampiona" - prenose ruski mediji! 

Pored fudbalskog kluba Crvena zvezda i hokejaški klub Avangard iz Omska će ostati bez Gasprom ugovora! 

Crvena zvezda i Gasprom su pre nekoliko meseci produžili dugu saradnju na još dve godine, a crveno-beli bi trebalo da inkasiraju osam miliona. 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je ruske medije! 

Prvi čovek crveno-belih, Zvezdan Terzić je putem zvaničnog televizijskog kanala ovog kluba demantovao natpise u ruskim medijima:

"Zvezda funkcioniše normalno u vreme pandemije, ali je evidentno da će globalna ekonomska kriza osetiti i kod nas... Sigurno će Zvezda bar za 30 odsto morati da redukuje budžet" - napominje Terzić, koji se potom osvrnuo na "Gasprom":

"Hteo bih da demantujem pisanje jednog ruskog portala da "Gasprom" odustaje od sponzorisanja Crvene zvezde. To je velika laž, neistina. "Gasprom" ostaje sponzor sa čvrstim ugovorom na još četri godine i takvim dezinformacijama ne treba davati prostor!"  

Generalni direktor Zvezde pričao je i o Superligi Srbije. 

"Niko ne može sa sigrnošću da kaže kada će se nastaviti i da li će se nastaviti. U stalnom smo kontaktu s UEFA-a. I sa Kokezom (predsednikom FSS) i sa ljudima iz Partizana, kao i sa Superligom. Imamo komunikacije i razmene informacija. Postoje tri scenarija: 

1. Da se prvenstva nastave i završe u formatu kako je završeno
2. Da se prvenstva završe po nekom drugom, skraećnom modelu
3. Da se prvenstva ne završe. Da se registruju tabele u postojećem stanju, kao što će uraditi Belgija i Škotska", rekao je Terzić za "Zvezda TV" i dodao: 

"Sve zavisi od toga kada će biti ukinuto vanredno stanje i kada će igrači moći da se vrate u pogon, u trening. Takođe i kakav će UEFA napraviti kalendar za kvalifikacije za Lige šampiona i Lige Evrope. Moramo se i tu uklopiti. Da li ćemo imati dovoljno termina da odigramo sve utakmice ne zavisi od nas. Moraće tu svoju reč da da struka, sportska medicina. Da li će toliki broj utakmica polomiti igrače i dovesti do zdravstvenih problema?". 

Terzić smatra da bi sezona mogla biti nastavljena u maju:

"Mnogo je faktora, a ja se nadam i lično bih voleo da se sva završe u zamišljenom formatu. To ne zavisi od mene. Misli da bi Prvenstvo moglo da se nastavi 23. maja, ako bi se oko prvog maja ukinulo vanredno stanje. Ali opet, stručnjaci će dati mišljenje. Potrebno je 2-3 nedelje da se fudbaleri spreme. Nadam se da možemo početi krajem maja" - zaključio je Zvezdan Terzić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE