Obrenovac, 26.05.2020

SAVIĆ OKUPLJA VATERPOLISTE


Izvor: N1,Lokalne novine | Obrenovac, 22.05.2020.
Da ne gube vreme

Foto:VSS/Marcel ter Bals


Vaterpolo reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak u Beogradu. Selektor Dejan Savić ističe da vreme ne sme da se gubi.

Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, reprezentacija će raditi do 26. maja, dok će drugi ciklus treninga trajati od 1. do 6. juna.

Na taj način 'delfini' će raditi do 25. jula, uz desetodnevni odmor na polovini rada.

"Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas", rekao je Dejan Savić.

Na prvim pripremama će se pojaviti Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

"To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mladjih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priklučimo radu", dodao je Savić.

Podsećamo, zbog pandemije koronavirusa Olimpijske igre odložene su za naredno leto. Srpska reprezentacija braniće zlato.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE