Obrenovac, 12.07.2020

SRBIJA JE DALA POLA MILIONA EVRA VIŠE


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 13.11.2019.
Litvanci kažu da će Beograd najverovatnije biti domaćin kvalifikacija za OI

Foto:Dado Đilas
Litvanija, Hrvatska i Srbija su istakli svoje kandidature za domaćinstvo jednog od kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre, a kako navode iz ove baltičke zemlje, oni ne očekuju da dobiju organizaciju.

Generalni sekretar KS Litvanije, Mindaugas Spokas, vidi Srbiju i Hrvatsku kao favorite za domaćinstvo, jer su ponudili više novca.

KSS je ponudio 3.500.000 evra, što je pola miliona više nego što je ponudio litvanski Savez, naveo je Spokas.

Mnogo izuzetno kvalitetnih reprezentacija nije uspelo da ostvari plasman na Olimpijske igre sledeće godine, već će svoje mesto tražiti kroz učešće u interkontinentalnim kvalifikacijama.

Čak 24 tima će se boriti za svoje mesto na Olimpijskim igrama preko 4 kvalifikaciona turnira, a Srbija je podnela kandidaturu da bude domaćin jednog od tih takmičenja i prema rečima Dejana Tomaševića ima velike šanse da ponovo organizuje kvalifikacioni turnir kao i pre 4 godine.

Mesto u Tokiju već su obezbedili: Argentina, Australija, Francuska, Iran, Japan, Nigerija, Španija i Sjedinjene Američke Države.

Podsećamo vas na sve učesnike kvalifikacija: Srbija, Litvanija, Italija, Hrvatska, Slovenija, Turska, Nemačka, Rusija, Poljska, Češka, Brazil, Venecuela, Portoriko, Dominikanska republika, Kanada, Meksiko, Urugvaj, Tunis, Angola, Senegal, Novi Zeland, Kina, Južna Koreja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE