Obrenovac, 09.07.2020

TEKTONSKE PROMENE U FSS


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 30.07.2019.
Srbija dobila novog selektora i direktora

Foto:StarSport
Dugogodišnji trener lučanske Mladosti Nenad Neško Milovanović novi je selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, odlučeno je na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Milovanović je na klupi mlade reprezentacije nasledio Gorana Đorovića koji se nije najbolje pokazao na toj poziciji s obzirom na veliki neuspeh na nedavno okonačnom EP u Italiji gde su Orlići prvenstvo završili kao najgora selekcija. 

Nenad Milovanović je pet i po godina predvodio Mladost, a pred početak nove sezone je podneo ostavku, što su mnogi protumačili kao jasan znak da će biti izabran za selektora mlade reprezentacije.

Odbor za hitna pitanja izabrao je izabrao je i novog direktora seniorskog tima. U pitanju je Vladimir Matijašević, doskorašnji tehnički direktor Čukaričkog. On je na toj poziciji zamenio Darka Kovaćevića. 

Takođe, reprezentacija je dobila i dva nova skauta. Reč je o legenda Partizana Momčilo Vukotić i legenda Crvene zvezde Zoran Filipović.

Podsetimo, A selekcija je nedavno dobila i novog selektora. U pitanju je bivši selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, koji je na tom mestu zamenio Mladena Krstajića. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE