Obrenovac, 06.07.2020

SAVIĆ NAJAVLJUJE POHOD NA NOVO ZLATO


Izvor: Sport Klub,Lokalne novine | Obrenovac, 04.01.2020.
Jedan veliki tim se oprašta u Tokiju i odlazi u večnost

Foto:MN Press
Evropsko prvenstvo u vaterpolu počinje 14. januara i traje do 26, a Srbija će pokušati da po peti put zaredom postane šampion. Tu će nastupiti trofejna generacija srpskih vaterpolista, koja će tokom leta 2020, braniti još jedan šampionski naslov i to na Olimpijskim igrama u Tokiju.

A posle toga se opraštaju Filip Filipovović, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, odnosno momci koji su proteklih 14 godina nosili kapicu Srbije.

Još jedan šampionski naslov braniće srpski vaterpolisti u 2020. Ovoga puta prvi put će kao aktuelni prvaci učestvovati na Olimpijskom turniru.

- O Tokiju razmišljamo još od Rija, jer cilj je da osvajamo medalje na najvećim takmičenjima. Da budemo skromni, zlatne medalje. To su zacrtani ciljevi, a sve ostalo ne bi trebalo da bude toliko važno - rekao je Savić za Sport klub.

- Treba da vidimo koji će još timovi učestvovati, pa ćemo videti. U svakom slučaju, biće to takmičenje gde će jedan veliki tim, jedna velika generacija igrati svoje poslednje Igre. Nadam se da će uspeti da se popne na pijedestal večnosti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE