Obrenovac, 12.08.2020

ATLETSKA 'BOMBA' NA MARAKANI


Izvor: Atlex.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 04.12.2019.
Finalista SP u Dohi dolazi u Zvezdu

Foto:Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein
Armin Sinančević je jedan od atletičara koji je obeležio 2019. godinu, a odlične rezultate krunisaće ispunjenjem dečačkog sna, jer će preći u klub za koji navija – Crvenu zvezdu.

Kako piše Telegraf.rs, postojale su brojne indicije da će do ovog transfera doći, a sada se klub i oglasio povodom najvećeg transfera u srpskoj atletici još od prelaska Emira Bekrića i Asmira Kolašinca 2011. iz Zvezde u Partizan.

Sinančević je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu bacio kuglu neverovatnih 21.51 metara. To je bio poslednji znak čelnicima Zvezde da realizuju svoje namere, koje su imalo još pre tog šampionata, i da u svoje redove iz prijepoljskog Poleta dovedu atletičara koji će u budućnosti biti nosioc srpske atletike.

– Zvezda je klub za koji navijam od rođenja tako da sam presrećan što ću u budućnosti nositi ovaj dres – rekao je na početku Sinančević za Atlex.rs

Veliki posao uradio je Savo Pušica koji je u mladom bokseru prepoznao veliki talenat za bacanje kugle. Odličnim radom bezbolno je prošao prelazni period iz jednog u drugi sport, a nakon toga usledili su rezultati koji su ih doveli prvo do norme za SP-a, a potom i do statusa jednog od otkrovljenja tog šampionata u Dohi.

Kako to obično biva u svim sferama života, dolazak u Beograd je prirodan potez ako se želi ići ka napretku. Tako će i ”Džin iz Prijepolja” uskoro postati stanovnik srpske prestonice.

- Mislim da sam napravio pravi potez jer je ovo korak unapred za mene i moju karijeru. Zvezda je veliki klub, sa dugom tradicijom uspeha pogotovo u bacanju kugle. Nadam se da ću se brzo i uspešno adaptirati na Beograd i na uslove koje mi on pruža za napredak - kaže Sinančević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE