Obrenovac, 26.05.2020

KINESKI KLUB MARINE MALJKOVI─ć POSLAO POMO─ć SRBIJI


Izvor: B92,Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 05.04.2020.
Kineska op┼ítina Bao┼ían i ┼żenski ko┼íarka┼íki klub ┼áangaj Bao┼ían Dahua, u kome radi kao trener Marina Maljkovi─ç, donirali su narodu u Srbiji 300.000 maski

Foto:StarSport


Kako je saopšteno, tim povodom su u konzulatu u Šangaju prijem za predstavnike Baošana i ┼ŻKK Šangaj Baošan Dahua organizovali generalni konzul Republike Srbije Dejan Marinkovi─ç, kao i Saša Jeremi─ç vicekonzul.                        

"Kineskim prijateljima uru─Źena je zahvalnica, kao i poziv, da kada pandemija pro─Ĺe, ponovo posete Srbiju, gde su i pre ta─Źno godinu dana bili specijalni gosti Marine Maljkovi─ç. Marina Maljkovi─ç se putem video linka javila iz Beograda i istakla je posebnu zahvalnost, a predstavnici opštine Baošan su naglasili da selektorka Srbije predstavlja most izme─Ĺu dva naroda", navodi se u saopštenju Pokreta za ┼żensku košarku Marina Maljkovi─ç. 

 Srpska selektorka Marina Maljkovi─ç ve─ç dve sezone predvodi košarkaški klub Šangaj Baošan Dahua, a od prošle godine veoma uspešno sprovodi i program Pokreta za ┼żensku košarku koja za cilj ima promociju košarke me─Ĺu devoj─Źicama uzrasta od 7 do 15 godina. 

 S tim u vezi je prošlog novembra u Baošanu otvorena košarkaška akademija koja nosi ime srpske selektorke.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE