Obrenovac, 21.06.2024

ZLATO I BRONZA ZA MITROVAČKE DŽUDISTKINJE


Izvor: Espreso/Promo/Lokalne novine | Obrenovac, 05.06.2023.
Na otvorenom prvenstvu u Beogradu, Teodora i Katarina su potvrdile ušpešni niz Džudo kluba “Sirmium” iz Sremske Mitrovice

Foto:Judo klub 'Sirmium'/facebook


Beograd je bio domađin Evropskog otvorenog školskog prvenstva u borilačkim sportovima. U Hali 2 Beogradskog sajma takmičari su odmerili snage i veštine u različitim borilačkim sportovima kao što su džudo, sambo, tekvondo, karate i rvanje. Organizator takmičenja je Evropski savez za školski sport uz tehničku podršku nacionalnih saveza i Saveza za školski sport Srbije, a učestvovali su takmičari iz Srbije, Republike Srpske (BiH), Azerbejdžana, Ukrajine, Moldavije, Rumunije i Crne Gore.

Svoje veštine i umeće pokazali su i članovi Džudo kluba “Sirmium” iz Sremske Mitrovice čiji se uspesi samo nižu. Tako je bilo i ovoga puta, pa su odličja donele Teodora Vuksanović i Katarina Tomić iz ovog sremskomitrovačkog kluba. Teodora je osvojila bronzanu medalju, a Katarina zlatno odličje, pa su postale zlatna i bronzana evropska školska šampionka. Takmičenja su održana 30. i 31. maja.

https://www.youtube.com/watch?v=e4PKb6wcJpU

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE