Obrenovac, 22.02.2019

VOJVODINA I VANjA GRBIĆ REŠILI PROBLEM: Vraćen dug iz 1993.


Izvor: Večernje Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 16.01.2018.
Nećemo o sumi, jer je od 1993. mogla da bude duplo veća. Bitnije je da je Vanja oprostio kompletnu kamatu i trećinu duga – kaže predsednik novosadskog kluba Dragoljub Zbiljić

Foto:S.Bajić
Najtrofejniji srpski odbojkaški kolektiv i naš najbolji igrač su poravnali račune. Ugovor, po kojem je Vojvodina izmirila dug prema Vanji Grbiću star čak 25 godina, juče su potpisali naš proslavljeni odbojkaš i Nikola Salatić, direktor Novosađana, koji su sa novom Upravom, stali na noge i krenuli putem stare slave.

„Nećemo o sumi, jer je od 1993. mogla da bude duplo veća. Bitnije je da je Vanja oprostio kompletnu kamatu i trećinu duga, dok je klub sada isplatio jednu trećinu, a drugu će do kraja godine“, kaže Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine.

Vanja nije krio da ga je poziv Novosađana prijatno iznenadio.

„Apsurd je da su se dve institucije, klupska i igračka, razmimoilazile toliko dugo i konačno je došao kraj zahvaljujući mom nekadašnjem kapitenu, sada direktoru Salatiću i predsedniku Zbiljiću“, rekao je Vanja i potvrdio da će sa Vojvodinom nastaviti saradnju po pitanju otkrivanja odbojkaških talenata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE