Obrenovac, 19.05.2019

Četvrti memorijal 'Tomislav Glišić' u Orašcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.08.2018
Na igralištu u Orašcu održan je četvrti memorijal 'Tomislav Glišić' u čast velikog čoveka i sportskog radnika Tomislava Glišića.

Foto:lokalnenovine.rs
 Na igralištu u Orašcu održan je četvrti memorijal "Tomislav Glišić" u čast velikog čoveka i sportskog radnika Tomislava Glišića. Memorijalnu utakmicu odigrale su ekipe veterana FK "Mladost"Belotić i FK "Zadrugar" Orašac. 

Tomislav Glišić je iz rodnog Belotića došao u Orašac i tu započeo svoje prve sportske korake. Tomu su svi znali, ako ne po njegovoj dobroti i plemenitosti, ono bar po brkovima koji su služili da pokriju tu blagu prirodu u njemu i da mu daju taj "opasan" izgled jednog policajca.

Aleksandar Glišić, Tomin sin, nastavio je sportskim stazama svoga oca i kako ovde kažu pravi naslednik što se fudbala tiče, a mi moramo da dodamo i onih ljudskih kvaliteta. Otvarajući memorijal Aleksandar  je rekao da je ponosan na svog pokojnog oca, na to koliko su ga ljudi poštovali i cenili i da mu je drago što se na ovaj način čuva sećanje na njega.

Posetioci su imali priliku da odgledaju jednu lepu utakmicu prepunu odličnih poteza na kojima bi ovim vremešnim majstorima mogli da pozavide mladji igrači viših rangova. 

Gradska opština Obrenovac je uvek tu da podrži manifestacije ovog tipa kojima se ukazuje poštovanje onima koji su ostavili trag na sportskom nebu Obrenovca. Prema rečima predsednika Komisije za sport Miloša Stankovića ovo je bila lepa prilika za druženje ljubitelja fudbala iz okolnih mesnih zajednica, ali i dobra uvertira za nastavak sportskog takmičenja.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE