Obrenovac, 13.12.2018

SAVEZ ZA ŠKOLSKI SPORT SRBIJE : Tanasković ostaje predsednik


Izvor: alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 25.12.2017.
Željku Tanaskoviću, proslavljenom odbojkaškom reprezenativcu, produžen je predsednički mandat u savezu sa školski sport Srbije

Foto:Marko Metlaš
Tanasković je u velikoj meri doprineo razvoju školskog sporta, a nakon reizbora izrazio je zadovoljstvo zbog postignutih rezultata. On je najavio da će savez u narednom periodu biti organizator velikih međunarodnih takmičenja.

„Zaista sam ponosan na rezultate u 2017. godini. Brojke govore za sebe a ja bih hteo da se zahvalim pre svega Ministarstvu omladine i sporta i ministru Udovičiću, koji nam daje podršku bez koje ne bi mogli da realizujemo naše projekte. Takođe želim da se zahvalim i svim opštinama i gradovima koji su povećali budžete za školski sport i koji su podržali projekat Sport u škole. Naš dobar rad prepoznala je i Međunarodna federacija za školski sport, gde smo postali jako bitan šraf i pred nama su organizacije međunarodnih takmičenja, gde sam siguran da ćemo opravdati trenutnu reputaciju“, istakao je Željko Tanasković.

Naš proslavljeni sportista je najavio mogućnost da se kandiduje za predsednika Evropskog saveza za školski sport, s obzirom na to da trenutno ima jaku podršku u Međunarodnoj federaciji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE