Obrenovac, 22.02.2019

SNAŽNA PORUKA NAŠIH OLIMPIJACA: 'Kao ratnici ćemo se boriti za Srbiju na Igrama'


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2018.
Olimpijski komitet Srbije je organizvao svečanost povodom odlaska naših sportista na ovogodišnje Zimske olimpijske igre

Foto:Printscreen
Najveća svetska smotra sporta u 2018. održaće se od 9. do 25. februara u južnokorejskom Pjongčangu, a Srbiju će predstavljati Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Damir Rastić i Marko Stevović.

Čast da nosi trobojku naše zemlje na ceremoniji svečanog otvaranja pripašÄ‡e najboljoj srpskoj skijašici Neveni Ignjatović.

"U ime tima kazaću da ćemo kao ratnici dati sve od sebe i da ćemo se dostojno boriti za Srbiju. Mala smo, ali odabrana ekipa. Jedva čekam da nosim zastavu, uzbuđena sam što idemo u Koreju. Hvala OKS-u na podršci", poručila je Ignjatovićeva.

Olimpijski komitet Srbije potpisao je ugovor sa Eko pumpama.

"Danas se nalazim među prijateljima. Naša saradnja sa Eko pumpama traje već dva olimpijska ciklusa. To je partner koji ima posebno mesto. Nadam se da je ovaj osećaj obostran. Vrednosti koje delimo i maksimalna posvećenost i briga spajaju OKS i Eko pumpe. Olimpijski komitet Srbije se uvek brine oko svojih sportista i trenera i tako će uvek biti. Hvala našim prijateljima na podršci, ja im obećavam da će sportisti Srbije sve nas da obraduju u Tokiju za dve godine", rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posle potpisivanja saradnje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE