Obrenovac, 22.02.2019

Orlovi poleteli na Zimske olimpijske igre


Izvor: Telegraf,Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2018.
Olimpijski tim Srbije otputovao je juče u Pjongčang na Zimske olimpijske igre koje će biti održane od 9. do 25. februara u Južnoj Koreji

Foto:Promo
Takmičenja za sportiste Srbije počinju nastupom Marka Vukićevića i Marka Stevovića u nedelju, 11. februara takmičenjem u spustu.

Neveni Ignjatović, koja je prošle nedelje osvojila 6. mesto u super kombinaciji (slalom i Super G) Svetskog Kupa, i time napravila istorijski rezultat u alpskom skijanju za Srbiju, ovo će posle Vankuvera 2010. i Sočija 2014. godine, biti treće učešÄ‡e na Zimskim olimpijskim Igrama.

Takmičiće se u alpskoj kombinaciji, veleslalomu, slalomu, super G i spustu. Program za Nevenu počinje od ponedeljka, 12. februara nastupom u spustu.

Da podsetimo, tim Srbije čine sportisti: Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić koji će nastupiti u alpskom skijanju i skijaškom trčanju.

Takmičare će pratiti treneri Miloš Tomić, Matic Jeraša i Tihomir Milosavljević, a u Misiji OKS u olimpijskom selu biće još i Šef Misije, Damir Štajner i dr. Goran Vasić zadužen za medicinsku brigu o članovima Olimpijskog tima Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE