Obrenovac, 15.02.2019

Petar Nenadić odradio prvi trening u Vespremu


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 30.01.2018.
Petar Nenadić u decembru je napustio Berlin i prešao je u mađarski Vesprem, a ovog ponedeljka je odradio i prvi trening u novom klubu

Foto:Printscreen
Dobrodošlicu srednjem beku iz Vesprema su poželeli na društvenim mrežama, pa su podelili njegove fotografije sa prvog treninga kojim je dirigovao Ljubomir Vranješ.

Podsetimo, Nenadić je u decembru potpisao ugovor sa mađarskim klubom. Lucidni srednji bek srpskog tima bio je želja Mađara tokom prošlog leta, ali je tada njegov bivši klub Berlin odbio da ga proda.

Inače, Petar Pan je bio velika želja trenera Ljubomira Vranješa sa kojim je već sarađivao u Bundesligi i na kratko u reprezentaciji Srbije 2013.

Nema dileme, Nenadić će biti veliki adut Vesprema u Ligi šampiona, pošto je mađarski tim i ove sezone konkurent za plasman na završni turnir i njegovo osvajanje.

Petar je bio član srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj koje je naš tim završio na 12. mestu. Tada je Nenadić istakao da bi takmičenje u Splitu i Zagrebu moglo da bude njegovo poslednje u dresu sa državnim grbom. Ipak, po završetku istog, nije želeo da komentariše odluku, tako da i dalje u vazduhu lebdi pitanje: da li Nenadić želi samo da uzme pauzu kada je u pitanju igranje za reprezentaciju ili je u pitanju konačan oproštaj?

Za sada, Petar je maksimalno fokusiran na klupske obaveze.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE