Obrenovac, 21.10.2019

USPEH MLADIH DŽUDISTA IZ OBRENOVCA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.03.2018.
Mladi džudisti Džudo udruženje 'Tatami' su trend dobrih rezultata nastavili i na  Prvenstvu grada u džudou za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola, održanom u SC 'Šumice '.

Foto: Džudo udruženje Tatami
 Džudo udruženje "Tatami" iz Obrenovca, koje je osnovano pre samo tri meseca, krupnim koracima grabi ka uspesima. Na nedavno održanom takmičenju u Srbobranu mladi džudisti, iako im je to bilo prvo takmičenje, ostvarili su dobre rezultate i nagovestili da ovo udruženje ima veliku i sjajnu budućnost.

Mladi džudisti Džudo udruženje "Tatami" su trend dobrih rezultata nastavili i na  Prvenstvu grada u džudou za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola, održanom u SC "Šumice". Na takmičenju je učestvovalo 12  takmičara iz obrenovačkog udruženja, a medalje i plasmane za Državno prvenstvo su osvojili sledeći takmičari:

1. Krsmanović Filip 3. mesto kategorija -22kg
2. Đurić Aleksa 1. mesto kategorija +50kg
3. Zuvić Vuk 2. mesto kategorija -66kg
4. Đurić Branislav 2. mesto kategorija +73kg

Dobar plasman  je rezultat ogromne energije koju svi ulažu na treninzima, kako deca, tako i treneri  Nikola Zuvić, Miloš Marković, Milovan Mićić, Bojana Zuvić, Gordana Filipović  i trener i predsednik udruženja Branko Živković. 

Najmladje sportsko udruženje u Obrenovcu može da se pohvali zavidnim uspehom svojih džudista čije vreme tek dolazi i od njih se tek očekuju veliki sportski rezultati.

Zahvaljujući Gradskoj opštini Obrenovac i Komisiji za sport deca ne plaćaju članarinu, dovoljno je samo da ponesu dobru volju i da uz malo truda nauče, upoznaju i zavole ovu borilačku veštinu, a medalje neće izostati.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE