Obrenovac, 23.04.2019

Sija zlato u Džudo udruženju „TATAMI“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.03.2018.
Titulu prvaka Srbije u sambou u kategoriji do 64 kilograma osvojila je Bojana Zuvić članica Džudo udruženja „TATAMI“ iz Obrenovca

Foto: Džudo udruženje Tatami
Džudo udruženje "Tatami" iz Obrenovca nastupalo je na Prvenstvu Srbije u Sambou održanom u Novom Sadu. Obrenovčani su u veoma jakoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate i okitili se medaljama od kojih je jedna zlatna.

Titulu prvaka Srbije u sambou u kategoriji do 64 kilograma osvojila je Bojana Zuvić, za srebrnu medalju u kategoriji do 68 kilograma izborio se Marinko Glišić, dok je Branko Živković u kategoriji do 100 kilograma osvojio treće mesto. Zapažen rezultat ostvario je i Nikola Mitrović koji je u kategoriji do 90 kilograma osvojio peto mesto.

Licencirani trener Gordana Filipović zadovoljna je nastupom svojih takmičara, koji radom, trudom i upornošÄ‡u, a pre svega ljubavlju prema ovoj vrsti sporta, nastavljaju kontinuitet dobrih rezultata.

 Sambo je jako srodna veština džudou. Nastala je u Rusiji, gde je i danas jako popularna, a na prošlim olimpijskim igrama bila je i demonstracija sambo sporta kao potencijalnog učesnika Olimpijade u budućnosti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE