Obrenovac, 15.02.2019

Obrenovac dobio džudo udruženje za velika dela


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.01.2018
Džudo klub 'Tatami' sinoć je okupio veliki broj prijatelja i zvanično krenuo sa radom

Foto:lokalnenovine.rs
Dom kulture na Zabrežju sinoć je bio mali da primi sve prijatelje novoformiranog džudo udruženja "Tatami". U pravoj sportskoj i porodičnoj atmosferi predsednik udruženja Branko Živković uručio je zahvalnice i tako pokazao poštovanje prema ljudima koji su na neki način pomogli džudo klubu "Tatami".

Svakako treba spomenuti da su gosti bili i Ćulum Žarko koji je osvojio treće mesto na Evropskom prvenstvu U23 2017.godine, Ilija Ciganović osvajač trećeg mesta na juniorskom Evropskom 2013.godine. Svoje mesto u mnogobrojnoj publici našli su i trener Crvene Zvezde Vladan Gačić, trener JK Aleksinac Bojana Stanković, peto mesto na Evropskom prvenstvu 1994.godine. Nekadašnja reprezentativka Mara Kovačević, treće mesto na Evropskom, treće mesto na Svetskom i Svetsko studentsko prvenstvo gde je osvojila prvo mesto. Nekadašniji selektor Dano Pantić treće mesto na Evropskom i Svetsko studentsko prvo mesto, Branko Papović i mnogi drugi velikani ovog sporta.

Predsednik udruženja Branko Živković izrazio je posebnu zahvalnost kompaniji EPS koja je donacijom omogućila da se deci kupe strunjače koje su neophodne za početak bavljenja ovog sporta. Živković je iskoristio priliku i da se zahvali Mesnoj zajednici Zabrežje koja im je izašla u susret u omogućila korišÄ‡enje prostora koji je idealan za džudo i sambo sport.

Zahvaljujući Gradskoj opštini Obrenovac i Komisiji za sport deca ne plaćaju članarinu, dovoljno je samo da ponesu dobru volju i da uz malo truda nauče, upoznaju i zavole ovu borilačku veštinu. Treninzi se održavaju u Domu na Zabrežju: ponedeljkom od 20:00h do 22:00h, sredom i petkom od 19:30h do 21:30h i nedeljom od 10:00h do 12:00h.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE