Obrenovac, 18.11.2017

Triatlonci zatvaraju deo Mosta na Adi i okolne saobra─çajnice


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 22.09.2017.
Zbog Otvorenog dr┼żavnog prvenstva u triatlonu, koje ─çe se odr┼żati u nedelju, 24. septembra na Adi Ciganliji i okolini, na par sati ─çe biti zatvoreno nekoliko ulica

Foto:RAS Srbija


´╗┐

Ve─ç od 6.00 ujutro za saobra─çaj se zatvara glavna Savska magistrala, u oba smera, u potezu od Mosta na Adi do skretanja za ┼Żeleznik. Tako─Ĺe, bi─çe zatvorena desna strana Mosta na Adi, iz pravca Novog Beograda, od Omladinskih brigada do prve petlje na Adi. Leva strana mosta iz pravca Sajma u pravcu Novog Beograda ─çe biti prohodna za saobra─çaj. Osim toga, šetalište i biciklisti─Źka staza koje prolaze pored „Stenke“ ─çe biti zatvorene, ali ─çe biti organizovan alternativni pravac za pešake i bicikliste.

Savska magistrala i Most na Adi ─çe od 12 ─Źasova biti otvareni za saobra─çaj, a peša─Źka odnosno biciklisti─Źka staza, bi─çe pušteni u funkciju od 14 ─Źasova.

Trka startuje u sedam ─Źasova, kada ─çe trijatlonci plivati 1,9 kilometara na po─Źetku Ade Ciganlije. Nakon toga ─çe se voziti bicikl po Savskoj magistrali i Mostu na Adi u du┼żini 90 kilometara, a na kraju ih o─Źekuje tr─Źanje u du┼żini polimaratona (21 kilometar).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE