Obrenovac, 21.10.2018

Triatlonci zatvaraju deo Mosta na Adi i okolne saobraćajnice


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 22.09.2017.
Zbog Otvorenog državnog prvenstva u triatlonu, koje će se održati u nedelju, 24. septembra na Adi Ciganliji i okolini, na par sati će biti zatvoreno nekoliko ulica

Foto:RAS Srbija
Već od 6.00 ujutro za saobraćaj se zatvara glavna Savska magistrala, u oba smera, u potezu od Mosta na Adi do skretanja za Železnik. Takođe, biće zatvorena desna strana Mosta na Adi, iz pravca Novog Beograda, od Omladinskih brigada do prve petlje na Adi. Leva strana mosta iz pravca Sajma u pravcu Novog Beograda će biti prohodna za saobraćaj. Osim toga, šetalište i biciklistička staza koje prolaze pored „Stenke“ će biti zatvorene, ali će biti organizovan alternativni pravac za pešake i bicikliste.

Savska magistrala i Most na Adi će od 12 časova biti otvareni za saobraćaj, a pešačka odnosno biciklistička staza, biće pušteni u funkciju od 14 časova.

Trka startuje u sedam časova, kada će trijatlonci plivati 1,9 kilometara na početku Ade Ciganlije. Nakon toga će se voziti bicikl po Savskoj magistrali i Mostu na Adi u dužini 90 kilometara, a na kraju ih očekuje trčanje u dužini polimaratona (21 kilometar).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE