Obrenovac, 15.02.2019

Po─Źelo sa radom sportsko d┼żudo urdu┼żenje Tatami


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.01.2018.
Zahvaljuju─çi Gradskoj op┼ítini Obrenovac i Komisiji za sport deca ne pla─çaju ─Źlanarinu, dovoljno je samo da ponesu dobru volju i da uz malo truda nau─Źe, upoznaju i zavole ovu borila─Źku ve┼ítinu.

Foto: Lokalne novine


´╗┐

 Sredinom novembra 2017. godine u Obrenovcu je po─Źelo sa radom Sportsko d┼żudo udru┼żenje "Tatami" i za vrlo kratko vreme naišlo na dobar odziv dece zainteresovane za ovu vrstu sporta. Klub trenutno broji 26 ─Źlanova, a treninzi se odr┼żavaju u Domu na Zabre┼żju:ponedeljkom od 20:00h do 22:00h, sredom i petkom od 19:30h do 21:30h i nedeljom od 10:00h do 12:00h ─Źasova.

Treneri Branko ┼Żivkovi─ç, Nikola Zuji─ç, Miloš Markovi─ç, Gordana Filipovi─ç i Milovan Mi─çi─ç na treninzima sa decom pre svega rade na motorici, koordinaciji, stabilnosti, izdr┼żljivosti i gipkosti koje su uslov za po─Źetak bavljenja d┼żudo i sambo sporta.

Sportsko d┼żudo udru┼żenje "Tatami" se bavi afirmacijom d┼żudo i sambo sporta. Pored usmeravanja ka sportskom takmi─Źenju, te┼żište rada je na širenju d┼żudo kulture i tehni─Źkom obrazovanju ─Źlanova, kao i psihofizi─Źkom razvoju dece i mladih. Deci su na raspolaganju kako sala i strunja─Źe tako i sportski rekviziti kao što su ─Źunjevi, pilates lopte, prepone. 

Zahvaljuju─çi Gradskoj opštini Obrenovac i Komisiji za sport deca ne pla─çaju ─Źlanarinu, dovoljno je samo da ponesu dobru volju i da uz malo truda nau─Źe, upoznaju i zavole ovu borila─Źku veštinu. Zvani─Źno otvaranje je krajem januara gde se o─Źekuje dolazak evropskog šampiona Aleksandra Kukolja.

Deca mogu da se prijave u ulici Ace Simovi─ça 234, dom na Zabre┼żju ponedeljkom od 20:00h do 22:00h, sredom i petkom od 19:30h do 21:30h i nedeljom od 10:00h do 12:00h pre podne. Pored d┼żudo kluba "Tatami" u Obrenovcu postoji i d┼żudo klub "Fajter", predsednik d┼żudo kluba "Tatami" Branko ┼Żivkovi─ç rekao je da se nada dobroj saradnji i da ─çe u nekoj skorijoj budu─çnosti zajedno dr┼żati treninge mališanima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE