Obrenovac, 14.12.2018

Turnir „Sve zvezde SOS kanala“ i ove godine u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.12.2017.
Jedinstven događaj za ljubitelje fudbala...

Foto:Printscreen
„Sve zvezde SOS kanala“ je naziv velikog fudbalskog turnira koji će i ove godine biti organizovan u Obrenovcu. U pretprazničnoj atmosferi, utakmice će se igrati 26. decembra, od 18 časova, u hali sportova Sportsko-kulturnog centra.

„SOS zvezde“ ponovo dolaze u Obrenovac. U toku večeri će biti dve utakmice. Prva će na neki način biti kuriozitet, igraće igračice FK Crvena zvezda i FK Kolubara, a kao završnica večeri biće utakmica između „SOS zvezda“ i „Evropskih zvezda““, rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport.

Ova sportska manifestacija svake godine izazove euforiju kod Obrenovčana, a veliki odziv se očekuje i za predstojeći turnir.

„Pre svega želim da pozovem sve ljubitelje fudbala, sve ljubitelje sporta da dođu u što većem broju u halu sportova Sportsko-kulturnog centra. Ulaz je potpuno besplatan i ovu tradiciju moramo da nastavimo na maksimalnom nivo, kako je bilo i svih prethodnih godina. Velika promocija fudbala, sporta biće nastavljena i unarednim mesecima, a ovoga puta to će pretpraznična atmosfera i jedan revijalni meč“, poručio je Stanković.

Pre novogodišnjih i božićnih, Obrenovčanima na vrata kuca i praznik sporta, pa nema sumnje da će trbine biti pune vatrenih navijača i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE