Obrenovac, 25.04.2019

Odigran humanitarni turnir za Rašu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.04.2018.
Pobednik turnira ekipa 'Omladinac'2

Foto:lokalnenovine.rs
Pobednik humanitarnog turnira koji je održan na popularnoj "Maloj Rabi" je ekipa Omladinac 2, koja je u finalnom susretu savladala ekipu Radnički (omladinci) rezultatom 2:0. Najbolji igrač turnira je Dimitrijević Nikola iz ekipe Lokosi a najbolji strelac je Miloš Tadić iz pobedničke ekipe Omladinac 2, talentovani fudbaler 15 puta je pronalazio put do mreže.

U finalnom susretu sastale su se dve najbolje ekipe, Radnički (omladinci) ekipa sastavljena od omladinaca Radničkog i Omladinac 2, ekipa sastavljena od igrača iz Velikog Polja. Prikazan je odličan fudbal, Omladinac se ipak bolje snašao i golovima Balalića i pomenutog Tadića zasluženo dolazi do prvog mesta na turniru. 

Omladinci Radničkog igrali su u sastavu: Gavrilović Nemanja, Pajić Pavle, Kaličanin Rajko, Jovanić Pavle, Simjanovski Stefan, Tanacković Igor i EkmešÄić Denis. Šampionski sastav Omladinca: Davidović Veljko, Vasić Ognjen, Grčić Nikola, Zorbić Mladen, Tripković Nikola, Balalić Bogdan, Beljinac Jovan i Tadić Miloš.

Treba spomenuti da su tribine "Male Rabe" tokom celog turnira bile ispunjene do poslednjeg mesta, vredni organizatori mislili su na sve, nije lako organizovati turnir sa toliko ekipa i da sve prodje bez incidenta, ali oni su u tome uspeli i velika pohvala za ove mlade ljude. Molimo vas da pošaljete poruku 460 na 3030 za našeg druga Rašu Maksimovića, "VAŠE MALO, NJEMU ZNAČI MNOGO"! 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE