Obrenovac, 19.10.2021

Fudbalski trener Đorđe Vasić u Saudijskoj Arabiji


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.09.2019.
Obrenovčanin na dobrom glasu

Foto: lokalnenovine.rs
Fudbalski trener Đorđe Vasić ostvario je neverovatan transfer, potpisao je ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije gde će obavljati funkciju direktora omladinske škole. Stariji ljubitelji fudbala verovatno pamet Vasića iz igračkih dana, kada je branio boje Partizana, Rada i klubova iz Južne Koreje i Kine. Bez sumnje potpunu igračku afirmaciju i najdublji trag ostavio je u Fk Rad sa Banjice, gde je bio i kapiten.

Igračku karijeru je završio odavno, ali zato je izuzetno cenjen u trenerskom poslu. Dugo godina je bio član stručnog štaba Gordana Petrića, a sa uspehom su vodili Bežaniju, Sinđelić, Čukarički i Rad. Najveći uspeh Vasić je ostvario kao pomoćnik Ljubinka Drulovića u mladoj reprezentaciji Srbije, kada su u Litvaniji pokorili Evropu.

Obrenovčanin ne zaboravlja svoje mesto, korektnu saradnju ima sa ljudima iz Radničkog, a kako njegovi prijatelji kažu slobodno vreme najviše voli da provodi u njegovoj Muzičkoj koloniji. Vasić je rođen 06.decembra 1971.godine, posao koji radi voli najviše na svetu i nema sumnje da će u Saudijskoj Arabiji ostvariti uspeh.Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE