Obrenovac, 18.04.2019

Milan Vignjević iz Zvezde u Slovačku


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.07.2018.
Iz amaterskog u profesionalni fudbal

Foto: Printscreen
Fudbaleri Zvezde iz Konatica vredno treniraju svaki dan na prelepom terenu u Konaticama i sa puno želje i volje ispunjavaju svaki zadatak novog trenera Aleksandra Stankovca. Pre današnjeg treninga igrače i trenera je zatekla jedna vest, njihov saigrač Milan Vignjević napušta klub i seli se u Spartak iz Druge lige Slovačke.

Vignjević je večeras posetio trening svojih već sad bivših saigrača i zahvalio im se na ovih šest meseci koliko je proveo u klubu, sa rečima da će se jednog dana vratiti u tabor crveno belih. Predsednik kluba Marko Babić poželeo je Vignjeviću puno sreće u nastavku karijere i iskoristio priliku da mu se zahvali na svemu što je učinio za klub. Uprava Zvezde iz Konatica krenula je već u potragu za novim igračem koji će pokriti poziciju Milana Vignjevića.

Vignjević je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Rad, Bsk Borču, Napredak iz Kruševca, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Naxxar Lions, Radnik iz Bijeljine, Dinamo Vranje, Radnički iz Obrenovca i Zvezdu iz Konatica. Ovo je još jedan izazov za njega i ovim putem mu želimo puno sreće i da zablista u punom sjaju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE