Obrenovac, 08.08.2020

Extreme intimo uz VK TENT


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.10.2018
Vaterpolisti dobili nove bade mantile

Foto:lokalnenovine.rs
Vatrepolo klub TENT ušao je u prvu "A" ligu Srbije i za dve godine postigao neverovatne rezultate. Nije to prošlo nezapaženo, momci iz kluba sinoć su dobili nove bade mantile a sve zahvaljujući društveno odgovornoj kompaniji "Extreme intimo". U društvu ljudi iz kompanije bade mantile vaterpolistima uručio je direktor JP SKC, Ivan Jegorović. 

"Vaterpolo klub Tent će od ove sezone igrati u prvoj ligi i mi smo prosto zamolili 'Extreme intimo' kao društveno odgovornu kompaniju da izađe u susret klubu i da doniraju bade mantile što će ovim momcima izuzetno značiti i kao podstrek a i propisi su takvi da momci moraju u bade mantilima izaći na utakmicu. Izgedaće lepo i ja verujem da će ovaj klub ostvariti ozbiljne rezultate i da će mnogo društvene kompanije pomoći klubu, pored naravno opštine koja je generalni sponzor i Sportsko kulturnog centra koji nekako diše jednim plućima i zajedno živi sa VK Tent pod ovim našim krovom na obrenovačkim bazenima " - rekao je direktor JP SKC Ivan Jegorović.

Veliki izazovi očekuju vaterpoliste, uskoro će i prva utakmica u prvenstvu a nešto više rekao nam je predsednik kluba, Miloš Čubrić.

"Prvenstvo počinje trećeg novembra, domaćini smo ekipi Bečeja koja je pojačana sa čak četiri Mađara i očekujem da će naša ekipa biti spremna. Ambicije kluba su da ove godine ostanemo u ligi, prva godina je uvek teška, nadam se da će ovi momci opravdati poverenje, čak i ovaj poklon koji smo dobili od ekipe Extreme intimo značiće nam puno i to je još jedan podstrek da još jače treniramo. U situaciji smo da krećemo od nule, bukvalno smo ti koji moraju sami da kupe od papuča, kupaćih gaća, trenerki i sve a ovo nam znači puno i hvala ekipi Extreme intimo."

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE