Obrenovac, 13.07.2020

ODRŽANA 29. VIDOVDANSKA REGATA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.06.2019.
Kajak kanu klub 'Zabrežje' ugostio je više od 350 mladih sportista

Foto:lokalnenovine.rs
Na reci Savi, kod Kajak kanu kluba "Zabrežje", u subotu je održana 29. Međunarodna Vidovdanska regata. Takmičenje, koje iz godine u godinu dostiže sve viši nivo organizacije i kvaliteta, ove godine okupilo je 20 klubova i više od 350 mladih i talentovanih sportista.

Predsednik KKK "Zabrežje" Dragoslav Obadić okarakterisao je ovu manifestaciju kao jednu od najboljih sporstkih manifestacija na našim prostorima. Prema njegovim rečima, veliki broj klubova se zaista sa zadovoljstvom okuplja na Vidovdanskoj regati, što je dovoljan razlog da se tradicija nastavi i u budućnosti.

"Klubovi dolaze većinom iz Srbije, zatim četiri kluba iz Bosne i Hercegovine i dva iz Hrvatske. Ove godine imamo dosta početnika, dece koja su ove godine počela da se takmiče. To je njihovo prvo takmičenje, prvo iskustvo i nadam se da će im ostati u lepom sećanju", dodao je Obadić.

Podršku pri organizaciji Vidovdanske regate i ove godine pružila je Gradska opštine Obrenovac. Predsednik Komisije za sport Miloš Stanković istakao je značaj manifestacije koja se dugi niz godina uspešno realizuje u našem gradu.

Stanković je posebno pohvalio Kajak kanu klub "Zabrežje", aktivnosti i uspehe svih sportista, kao i angažovanje u organizaciji regate. On smatra da upravo takvi događaji Obrenovac čine gradom sporta, te je izrazio uverenje da će naša opština postati epicentar i brojnih internacionalnih mečeva.

Kajakaši i kanuisti svih kategorija pokazali su svoje umeće, došli do brojnih medalja i novog iskustva, a takmičarski dan zatvorili sa izuzetnim utiscima koji će ih pratiti do sledeće Vidovdanske regate.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE