Obrenovac, 08.04.2020

BESPLATNI PREGLED KO┼ŻE 13. MAJA U 49 ZDRAVSTVENIH USTANOVA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 25.04.2019.
Udru┼żenje dermatovenerologa Srbije, u okviru kampanje Evromelanom, organizuje besplatne preglede gra─Ĺana 13. maja u 24 grada Srbije i u 49 dr┼żavnih i privatnih zdravstvenih ustanova, saop┼ítilo je to Udru┼żenje

Foto:evgenyatamandepositphotos.com


´╗┐

U saradnji sa Inovacionim centrom Elektrotehni─Źkog fakulteta napravljena je veb-aplikacija sa upitnikom koji otkriva osobe koje imaju povišen rizik za nastanak raka ko┼że i usmerava ih na zakazivanje besplatnog pregleda 13. maja, u jednoj od dermatoloških ustanova širom Srbije.

Od 22. aprila do 3. maja zakazivanje pregleda mogu─çe je putem veb-stranice www.euromelanoma.org/serbia, a od 6. do 8. maja od osam do 20 ─Źasova na broj 0800 222 888.

Kampanja Evromelanom je zvani─Źna medijska kampanja Evropskog udru┼żenja za dermatološku onkologiju i Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju, a sprovodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije.

Usmerena je na podizanje svesti o zaštiti ko┼że od UV zra─Źenja i na rano otkrivanje melanoma i drugih oblika raka ko┼że, a moto ovogodišnje kampanje je "Borba sa rakom ko┼że po─Źinje u tvojoj glavi".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE