Obrenovac, 19.04.2024

TRČANJE TOKOM JESENI MOŽE DA BUDE ZABAVNO


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2019.
Evo nekoliko jednostavnih saveta

Foto:Depositphotos
Vrućine i gužve koje leto donosi su često najveća prepreka za sve one koji žele da počnu da trče.

Zbog toga je zahlađenje koje dolazi s jeseni savršena prilika da uskočite u patike i napokon se počnete baviti ovom aktivnošću. Eksperimentišite istražujući nove rute za trčanje. Pažljivo osmotrite mapu grada i isplanirajte novu rutu kojom ćete se kretati, tako da kroz vežbanje istovremeno istražujete grad u kojem živite.

Obratite pažnju, ne možete trčati u bilo kakvoj odeći. Jesen donosi svežija jutra i više kiša, zbog toga morate povećati slojeve odeće koju nosite, piše klix.ba. Posetite prodavnice sa sportskom odećom i nabavite idealnu opremu koja će vaše dane trčanja na nižim temperaturama učiniti bezbolnim. Osim toga, ne zaboravite da je hidratacija izrazito važna, čak i tokom jeseni, zbog toga sa sobom svuda nosite flašicu vode kako bi telo uvijek bilo dovoljno hidrirano.

Prijavite se na gradske trke! Jesen je vreme kada se organizuju brojne trke u kojima učestvuju hiljade trkača punih pozitivne energije i koji su spremni da vas hrabre, inspirišu i motivišu da se još više posvetite ovom sportu.

Postavite nove ciljeve i izazove, trudite se da pred kraj godine napravite sjajne rezultate koji će vas inspirisati da u početak naredne godine uđete zadovoljni svojim uspesima i spremni na još veće pobede. Na kraju, gledajte vremensku prognozu i u skladu s njom planirajte svoje treninge raspoređujući ih tako na one koje ćete raditi napolju i one unutrašnje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE