Obrenovac, 19.04.2024

VE┼ŻBE ZA OTE─îENE NOGE


Izvor: Novosti.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 28.08.2019.
Kada nai─Ĺu tropske vreline i najzdravijima oti─Źu noge....

Foto:Printscreen


Me─Ĺutim, za to ima leka, poru─Źuju stru─Źnjaci, navode─çi nekoliko jednostavnih i relaksiraju─çih ve┼żbi...

Kada nai─Ĺu tropske vreline i najzdravijima oti─Źu noge. Me─Ĺutim, za to ima leka, poru─Źuju stru─Źnjaci, navode─çi nekoliko jednostavnih i relaksiraju─çih ve┼żbi.

* Da bi otoci nestali treba da uspostavite bolju cirkulaciju. Za tu svrhu pore─Ĺajte knjige u visinu do 15 cm, sedite na stolicu, pa na knjige stavite noge razmaknute desetak centimetara. Noge tresite nekoliko sekundi, a zatim se opustite i ostanite u sede─çem polo┼żaju još nekoliko minuta.

* Va┼żno je i da oja─Źate listove. Da biste to postigli desnu ruku stavite na Ahilovu tetivu leve noge, i stegnite ─Źlanak palcem i ka┼żiprstom. Povla─Źite prste prema listu, blago masiraju─çi nogu. Naro─Źito dobro treba da izmasirate list, a zatim ceo postupak ponovite sa drugom nogom.

* Noge treba da u─Źinite i odmornim. Stanite bosim stopalom na plasti─Źnu lopticu pa je kotrljajte celom površinom. Istu ve┼żbu ponovite drugom nogom. Ve┼żbu radite naizmeni─Źno po pet puta. Nakon toga nastavite ve┼żbu sa oba stopala i dve loptice istovremeno.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE