Obrenovac, 19.08.2022

MED PRE SPAVANJA TOPI KILOGRAME


Izvor: novosti.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2020.
Med sadrži mnogo vitamina, uključujući B6, B1, B2 i B5, minerale poput kalcijuma, bakra, gvožđa, magnezijuma, mangana, fosfora, kalijuma, natrijuma i cinka kao i antioksidanse i aminokiseline

Foto:Printscreen


Ukoliko ste u prethodnom periodu nabacili nekoliko kilograma, vreme je da ih skinete. Britanski nutricionista i farmaceut Majk Maklnis preporučuje da se pre spavanja pojede kašičica-dve meda ili da se rastvori u toploj vodi. Pomenuti stručnjak i začetnik ovakvog načina mršavljenja (hibernacijska dijeta) tvrdi da to podstiče rad jetre, ubrzava metabolizam koji sagoreva masti, smanjuje nivo hormona stresa, ali i odlično deluje na san i gubitak kilograma tokom spavanja.

Med sadrži mnogo vitamina, uključujući B6, B1, B2 i B5, minerale poput kalcijuma, bakra, gvožđa, magnezijuma, mangana, fosfora, kalijuma, natrijuma i cinka kao i antioksidanse i aminokiseline.

Da biste dostigli željenu kilažu, nije dovoljno da pojedete kašičicu-dve meda pre spavanja, već i da promenite loše prehrambene i životne navike. Britanski nutricionista preporučuje konzumiranje zdravih namirnica i redovnu fizičku aktivnost.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE