Obrenovac, 14.04.2024

SIGURNO DETE, SIGURNA VOŽNJA


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 22.04.2020.
Briga o vašoj bebi i njenoj koži počinje od trenutka kada zajedno napustite bolnicu i više nikada ne prestaje

Foto:Promo


Pored toga što se brine o zdravlju bebine kože, svaki roditelj se brine i o bezbednosti i sigurnosti svog deteta. Postoje trikovi i olakšice koje možete primeniti kako biste smanjili rizik i osigurali bezbednost svog deteta, a za kožu i komfor - postoje Pampers Pants pelene na navlačenje! Pampers Pants pelene sa elastičnim pojasom oko struka i bez traka na lepljenje, navlače se lako i u samo jednom potezu, dok savršeno pristaju vašoj bebi i obezbeđuju do 12 sati suvoće.

Evo nekih trikova i olakšica koje vam mogu pomoći da osigurate bezbednost svoje bebe u automobilu:

  • Gde je vaša beba - Pre nego što startujete svoje vozilo, proverite gde se tačno nalazi vaša beba.
  • Nabavite dečije sedište - Vaša beba ili odojče treba uvek da se vozi na zadnjem sedištu, u dečijem sedištu, pogotovo ako vaš auto poseduje vazdušni jastuk.
  • Vrata moraju biti obezbeđena zaštitnom bravom za decuVrata se ne smeju otvarati sa unutrašnje strane. Taster koji aktivira ovu opciju uglavnom se nalazi kod mehanizma zaključanja vrata, koji je skriven kada su vrata zatvorena.
  • Zaštitite prozore - Koristite automatske brave za vrata i prozore kako biste obezbedili svoje dete i pobrinuli se da ne baca stvari kroz prozor.
  • Pazite na prste svog deteta - Ako koristite automatske prozore, uvek se pobrinite da ne priklještite prste svog deteta.
  • Zaštita od sunca - Pobrinite se da vaša beba nije direktno izložena suncu. Na primer, koristite navlake za prozore.
  • Bez pušenja - Neka vaš automobil bude nepušačka zona.
  • Nikada ne ostavljajte svoju bebu samu u kolima! - Čak ni na minut! Koristan trik je da ostavite otvorena vrata od automobila, dok ne iznesete svoju bebu.
  • Uvek mislite na svoju bebu - Naravno, malo je verovatno da biste ikada zaboravili svoju bebu u kolima, ali takvi slučajevi su se dešavali ranije. Jedan od načina koji vam pomaže da se setite jeste da ostavite torbu na zadnjem sedištu ili da gledate u prednji retrovizor.

Pratite ove korake kako biste učinili svoj automobil sigurnim za dete, koje će sada moći bezbedno da uživa u vožnji zahvaljujući vama i Pampers Pants pelenama na navlačenje.

Za svaki slučaj, ponesite sa sobom i Pampers Splashers, pelene za plivanje koje prijanjaju kao kupaći kostim a štite kao Pampers pelene, koje su idealne ako vaša beba dobije priliku da se igra u vodi.

Uživajte u letu uz Pampers Pants i Pampers Splashers!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE