Obrenovac, 02.10.2022

SMS NA 8200


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 27.04.2020.
Pošaljite SMS na broj 8200 i pomozite dalje besplatno zbrinjavanje onkoloških pacijenata

Foto:depositphotos/ginasanders


U periodu vanrednog stanja i borbe sa pandemijom COVID-19, onkološki pacijenti i ─Źlanovi njihovih porodica predstavljaju jednu od najrizi─Źnijih grupa kojoj je neopodna pomo─ç i podrška u situaciji izolacije zbog koronavirusa.

S ciljem da pomognu pacijentima obolelim od kancera koji se nalaze u teškoj situaciji zbog izolacije i bolesti sa kojom se suo─Źavaju, ─Źlanovi BELhospice tima, lekari, medicinske sestre, negovateljice, socijalni radnici, psiholozi i volonteri svakodnevno pru┼żaju više od 100 konsultativnih usluga za 30 do 50 pacijenata dnevno i ─Źlanovima njihovih porodica da lakše prevazi─Ĺu situaciju u kojoj su se našli.

Savetodavne usluge se odnose na kontrolu simptoma, ordiniranju propisane terapije, psihološku pomo─ç i savetovanje u prevazila┼żenju anksioznosti zbog nastale situacije, dopremanje pomagala, kao i pomo─ç u pla─çanju ra─Źuna, odlaska u nabavku namirnica i podizanje lekova.

Da bi i u toku ove krize uspeli da sakupimo sredstva i pomognemo onkološkim pacijentima i ─Źlanovima njihovih porodica, pokrenuta je SMS kampanju na humanitarni broj 8200 "Pošalji. Podeli. Podr┼żi."

Uz podršku koju mo┼żete da pru┼żite slanjem sms na broj 8200 omogu─çi ─çe se pru┼żanje besplatne usluge pacijentima obolelim od raka i ─Źlanovima njihovih porodica.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE