Obrenovac, 22.10.2018

MAGIČNE BOJE VOSKA


Izvor: Alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.12.2017.
Crvena sveća pospešuje plodnost

Foto:Shutterstock
Prizovite posebnu atmosferu, magiju i čaroliju u vaš dom nakon što saznate kako koja boja deluje.

Plamenom sveće pronalazimo mir. Ne palimo sveće samo za pokojnike, slave, rođendane i da bi zamirisale prostorije već i onda kada želimo mir u duši i blagoslov. Svaka boja daje drugačije značenje sveći - crvena je za hrabrost i reprodukciju, bela pomaže kostima, a narandžasta budi radost. Prizovite posebnu atmosferu, magiju i čaroliju u vaš dom nakon što saznate kako koja boja deluje. 

Crvena

To je boja hrabrosti i akcije, seksualne strasti i potencije. Podiže životnu energiju, popravlja cirkulaciju i podiže krvni pritisak. Koristi se u lečenju poremećaja u krvi. Povezana je s reprodukcijom i plodnošÄ‡u i oslobađa seksualne disfunkcije, posebno impotencije. Korisna je kod bolova u stopalima i kostima.

Bela

Ova sveća je znak vizionara i inovatora, koji nikad neće ostati bez životne energije i entuzijazma. Koristi se u ritualima za zaštitu, čišÄ‡enje i lečenje cele osobe, kao i za kontakt s višim „ja“ i anđelima. Može se upotrebljavati kad čoveku predstoji put - prilikom rođenja, venčanja ili u ritualima dobrodošlice. Posebno je delotvorna ponedeljkom. Olakšava bol, pomaže kod cerebralnog poremećaja, podstiče proizvodnju mleka kod dojilja i pomaže kostima.

Narandžasta

To je sveća onih koji u životu uvek šire radost. Ova boja označava Sunce, mentalnu i fizičku kreativnost i rast, kao i samopouzdanje i poverenje. Koristi se za buđenje radosti i kreativnosti. Najbolji učinak ima nedeljom. Olakšava probleme u vezi sa artritisom i reumom i problema s bubrezima.

Žuta

Žuta sveća je boja osobe koja je vešt komunikator, koja ima sposobnost jasnog mišljenja i donosi red i sigurnost umesto haosa. Možete je koristiti kad želite da podstaknete poverenje i prihvatanje od osobe ili kad nekoga želite da pobedite u poslu. Poboljšava pamćenje i koncentraciju. Koristite je i za sreću na putovanju. Najbolje je paliti je.

Plava 

To je boja za uzvišene i one koji donose pravdu. Deluje lekovito na celo telo i duh. Proširuje horizonte i povećava mogućnosti i nudi zaštitu i smirenje u turbulentnim i kriznim vremenima. Palite je četvrtkom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE