Obrenovac, 31.05.2020

Opra Vinfri ima pet saveta za srećniji život


Izvor: dnevnik.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2018.
Opra Vinfri je osoba koja je oblikovala 'tok-šou' format i koja će zauvek ostati omiljeno televizijsko lice miliona ljudi

Foto:GettyImages
Njen marljivi rad i istančane socijalne veštine dovele su je u poziciju da joj mnogi veruju u ono što kaže, pa makar možda i ne bikli saglasni s tim.

Poznata je i po tome da često deli pregršt saveta na razne teme, a najčešće one u vezi sa samopoštovanjem i željom da se živi skladniji i srećniji život.

Upravo je na tu temu nedavno imala šta da poruči i čitaocima američkog izdanja časopisa Vog. Izdvojila je pet jednostavnih pravila kojih se ona svakodnevno pridržava, a koja uvek iznova pozitivno utiču na njen život.

Ključ je u balansu: Mogu da jedem sve što poželim, ali ne moram sve što poželim da jedem istovremeno. To je čitava filozofija života, možeš dobiti sve, ali ne odjednom, poručila je Opra.

Odustajanje od zadatih normi lepote: "Dani u kojima sam bila opsednuta time koliko sam mršava su davno prošli, kao i dani u kojima sam želela da dostignem neki standard, kada je u pitanju fizički izgled. Sad sam sebi najlepša kad se dobro osećam", rekla je Opra.

Pronalazak vremena za sebe: "Uvek pronađem način da barem jednom u toku dana budem sama sa sobom. Ako pričamo o idealnom scenariju, na raspolaganju ću ujutro imati 20 minuta za sebe, a onda još i 20 minuta uveče."

Jutra obeležena zahvalnošću: "Nikad ne navijam alarm, ne verujem u njega i smeta mi. Umesto toga, sama se od sebe budim oko šest sati, budući da su i moji psi navikli na takav raspored. Prva misao nakon buđenja svakog dana glasi ovako nekako: Živa sam. Hvala!"

Život u sadašnjosti: "Udahnite, izdahnite i podsetite se da je upravo ovaj trenutak jedini koji imate i jedini za koji znate", podsetila je Opra Vinfri na nešto što većina nas, koliko god da je važno, najčešće zaboravlja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE