Obrenovac, 02.07.2022

NOVA MOBILNA APLIKACIJA 'OBRENOVAC INNDEX'


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 24.05.2022.
Gradska opština Obrenovac pokrenula je novu aplikaciju pod nazivom Obrenovac inndeks, gde će biti uneti svi poslovni podaci zainteresovanih privrednih subjekata sa teritorije gradske opštine Obrenovac

Foto:obrenovac.rs


– Aplikacija je potpuno bespltna, kako za korisnike, tako i za privredne subjekte. Potrebno je da zainteresovani pivredni subjekti pošljuju na mejl adresu obrenovacreklama@gmail.com osnovne podatke o svom biznisu, kao što su 1-2 fotografije, potom kratak opis biznisa, kao i radno vreme, kontakt telefon, opis delatnosti – navela je načelnica odeljenja za privredu i razvoj Maja Lalić i dodala da je jedan broj privrednika iz Obrenovca, obavešten o postojanju i mogućnostima aplikacije.

Ona je ovim putem pozvala sve zainteresovane privredne subjekte da pošalju potrebne podatke na mejl adresu obrenovacreklama@gmail.com , a kako kaže podatke u aplikaciju unosiće službenici Gradske opštine Obrenovac.

– Nastavićemo da obilazimo privrednike na terenu, kako bismo im dodatno pajasnili mogućnosti aplikacije. Ova aplikacija biće i od velike pomoći svim turistima, kao i ljudima koji iz bilo kog razloga dolaze u Obrenovac, pa im je potrebno da potraže objekte kao što su apoteka, klinike, prodavnice, smeštaj i slično – rekla je Lalić.

Aplikacija Obrenovac inndeks dostupna je na Play prodavnici, ali u ovom trenutku samo za android mobilne uređaje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE