Obrenovac, 04.07.2022

ASFALTIRANJE U RAŠIĆA KRAJU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.04.2022.
U sklopu projekta “Asfalt do svake kuće”, asfaltira se i deonica u Rašića kraju u Grabovcu

Foto:obrenovac.rs


Gotovo dva kilometra puta omogućiće meštanima koji žive u ovom kraju, da lakše i brže stignu do pet kilometara udaljenog centra sela. Pored puta urađeni su i kanali, kao i cevni propusti kako bi meštani mogli da uđu u svoja domaćinstva i njive.

Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac je na početku izrazio zadovoljstvo zbog radova na asfaltiranju ove putne deonice.

– S obzirom da su ove kuće najudaljenije od glavnog puta i sa ovih kilometar i 700 metara mi u suštini dolazimo do svetle budućnosti za ova domaćinstva. Nastavljamo sa ovim aktivnostima i u drugoj familiji Rašića u Grabovcu, nakon toga se selimo u Donji kraj i nastavljamo radove u Šljivicama – rekao je Čučković i dodao da će se radovi na putnoj infrastrukturi nastaviti do novembra.

– Završavamo i vodovod do svake kuće, a kroz projekat ”Čista Srbija” kanalizaciju će dobiti svi i uz ”Treću magistralu” to je temelj naše opštine i sada treba samo da radimo nadogradnju potreba našeg stanovništva – poručio je Čučković.

On je izjavio da će cevni propusti i kanali obezbediti postojanost novom putu.

Čučković je saopštio da će se put koji predstavlja vezu između Šabačkog puta i Donjeg kraja u Grabovcu asfaltirati sledeće nedelje.

Aleksandar Ljubojević, predsednik Saveta mesne zajednice Grabovac je rekao da se ovim aktivnostima rešavaju decenijski problemi meštana i dodao da je u planu postavljanje 12 kilometara asfalta u ovoj mesnoj zajednici.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE