Obrenovac, 05.12.2021

PUT DO SVAKE KU─ćE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 02.09.2021.
Nastavljaju se radovi na asfaltiranju širom opštine Obrenovac...

Foto:obrenovac.rs


Danas su završeni gra─Ĺevinski radovi na asfaltiranju Šaba─Źkog puta u mesnoj zajednici Urovci. U okviru projekta ”Put do svake ku─çe”, na prostoru mesne zajednice Urovci ure─Ĺen je veliki broj putnih pravaca, te je na taj na─Źin unapre─Ĺen kvalitet svakodnevnog ┼żivota gra─Ĺana ove mesne zajednice. Danas su predstavnici Gradske opštine Obrenovac posetili mesnu zajednicu Urovci.

Predsednik Saveta messne zajednice Urovci Miloš Nenadovi─ç istakao je zna─Źaj ovog putnog pravca za meštane Urovaca, ali kako naglašava sve ulice koje su u prethodnom periodu rekonstruisane zna─Źajno su olakšale svakodnevno funkcionisanje gra─Ĺana ove mesne zajednice.

– Radovi na ovim ulicama u mesnoj zajednici Urovci, trebalo je da otpo─Źnu još prošle godine, me─Ĺutim ─Źekalo se na rekonstrukciju Šaba─Źkog puta, te je ideja bila da se novi asfalt na Šaba─Źkom putu pove┼że sa novoasfaltiranim ulicama u Urovcima.

Odbornik Skupštine opštine Obrenovac Stevanovi─ç Siniša istakao je da je glavni motiv za sve radove u seoskim mesnim zajednicama, upravo insistiranje na zadr┼żavanju mladih ljudi na ovim podru─Źjima.

– Ovo radimo zbog mladih ljudi, da ne bi otišli u gradove. Stekli su se svi uslovi da se mladi zadr┼że ovamo. Uskoro po─Źinje i širenje toplovodne mre┼że, izgra─Ĺena je kanalizaciona mre┼ża, a ovi putni pravci su od velikog zna─Źaja za meštane ove mesne zajednice – istakao je Stevanovi─ç.

Tako─Ĺe, on je ovom prilikom zaklju─Źio da je za sve kapitalne projekte u Srbiji zaslu┼żan predsednik Republike Srbije Alelksandar Vu─Źi─ç, koji kako ka┼że, razume izazove sa kojima se suo─Źavaju kako gradske tako i seoske sredine.

Meštani ove mesne zajednice izrazili su posebno zadovoljstvo zbog radova na rekonstrukciji ove putne deonice. Marijanovi─ç Vera ┼żivi više od dve decenije u Urovcima i ve─ç du┼że vreme ─Źeka na rekonstrukciju ovog putnog pravca.

–Zadovoljni smo i presre─çni, što je ova ulica rekonstruisana. U ovom kraju ┼żivi veliki boj porodica – istakla je Marijanovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE