Obrenovac, 18.05.2022

Asfaltirane četiri saobraćajnice u Grabovcu (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.05.2019.
Radovi na uređenju puteva izvode se širom opštine Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs
Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca ove nedelje pristupilo je asfaltiranju deonica u Mesnoj zajednici Grabovac. Reč je o četiri značajne saobraćajnice, čije je stanje u prethodnom periodu prilično otežavalo poslove i normalno funkcionisanje meštana.

„Danas asfaltiramo put u Rašića kraju. To je deo puta koji spaja Rašiće sa Romima u Grabovcu. Ovo je jedan od četiri puta koji su afslatirani u ciklusu „100 ulica u svakom kvartalu“. U toku ove sezone asfaltiraćemo jos četiri sokaka u Vidanskom kraju u Grabovcu. Danas mašine iz Grabovca selimo u Ljubinić, a iz Ljubinića u Trstenicu. Takođe, sve mašine Javnog preduzeća nalaze se na teritoriji cele opštine i izvode radove na sređivanju puteva“, rekao je Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Radove je danas obišao i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković, kako bi iskoristio priliku za razgovor sa meštanima. On je, osvrnuvši se još jednom na jučerašnju posetu predsednika Srbije, istakao da su podjednako važni i radovi na manjim saobraćajnicama, kao i radovi poput izgradnje mosta.

„Dugi niz godina se čeka asfaltiranje u svakom kraju i evo danas smo svedoci da i ovde u Rašićima, gde je najudaljenije naselje, stiže asfalt. U narednom periodu uradiće se jos četiri puta, a to su putevi u Jovanovićima, Kojićima, Nešićima i Stepanovićima“, kazao je Željko Topalović, zamenik predsednika MZ Grabovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE