Obrenovac, 01.07.2022

U TOKU SU RADOVI NA IZGRADNJI KANALIZACIONE MREŽE U MESNOJ ZAJEDNICI BELO POLJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2022.
U toku su radovi na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u naselju Belo Polje. U ovoj mesnoj zajednici biće izgrađeno 4,5 kilometra kanalizacione mreže, a vrednost investicije iznosi 88 miliona dinara.

Foto:lokalnenovine.rs


 U toku su radovi na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u naselju Belo Polje. U ovoj mesnoj zajednici biće izgrađeno 4,5 kilometra kanalizacione mreže, a vrednost investicije iznosi 88 miliona dinara. Postavljen rok za izvođenje građevinskih radova je 210 dana, a nadležni iz Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” predviđaju završetak radova u najavljenim rokovima. Građevinske radove obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Branko Matić naveo je, da se radovi na izgradnji kanalizacione mreže, pored mesnne zajednice Belo Polje, obavljaju i u mesnoj zajednici Zvečka, na Šabačkom putu i u Ulici Bogoljuba Uroševića Crnog.

– Već par meseci izvode se ozbiljni radovi, kojim ćemo celu mesnu zajednicu Belo Polje pokriti novom kanalizacionom mrežom. Vremenski uslovi nam baš i nisu naklonjeni, međutim ne možemo stati sa radovima – istakao je Matić.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković najavio je rekonstrukciju ulica koje se nalaze na prostoru gde je završeno postavljanje instalacije.

–U okviru projekta Čista Srbija u mesnoj zajednici Barič počeće izgradnja potpuno istog objekta, samo većeg kapaciteta. U naredne dve godine, na teritoriji opštine Obrenovac, realizovaćemo projekat Čista Srbija. Iako su loši vremenski uslovi, radi se u punom kapacitetu, kako bi septičke jame zauvek otišle u istoriju, te kvalitet života građana Obrenovca postao jednak udobnosti života građana centralnih delova Beograda – rekao je Čučković.

Predsednik Saveta mesne zajednice Belo Polje Nemanja Ilić rekao je, da će u narednom periodu biti izgrađena kanalizaciona mreža u delu naselja, koji je bio izostavljen prethodnim projektom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE