Obrenovac, 04.07.2022

U mesnoj zajednici Baljevac podeljene su kante za odlaganje smeća


Izvor: Gradska opština Obrenovac | Obrenovac, 23.02.2022.
Očekujemo da će u narednih godinu dana, svih 29 mesnih zajednica biti obuhvaćene uslugom iznošenja smeća – naveo je Marošanin.

Foto:Gradska opština Obrenovac
Danas su u mesnoj zajednici Baljevac, podeljene kante za odlaganje smeća. Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem ”Obrenovac” sprovodi akciju podele kanti za odlaganje komunalnog otpada u svim mesnim zajednicama gde postoji potreba za dodatnim sudovima za smeće. Na ovaj način širi se obuhvat površina pokrivenih uslugom odnošenja smeća.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac Milan Marošanin naglasio je, da će i narednog vikena nadležne službe ovog preduzeća obilaziti preostala domaćinstva sa teritorije mesne zajednice Baljevac, kako bi svi građani sa ovog prostora dobili nove kante za odlaganje komunalnog otpada.– U ovoj mesnoj zajednici 105 domaćinstava dobija kompletne sudove za smeće. Nastavićemo dalje sa širenjem obuhvata, jer nismo bili u prilici da obiđemo sva domaćinstva, jer je mnogo vikendaša i ljudi koji rade u inostranstvu i najčešće su tu preko leta – rekao je Marošanin i dodao da očekuje da u narednom periodu još oko 70 domaćinstava dobiju kante za odlaganje smeća.On je ovom prilikom pozvao sve građane koji žive u mesnoj zajednici Baljevac, da subotom ujutru od 8.00 sati sud sa smećem iznesu ispred svojih ulaza, kako bi nadležne službe Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” ispraznili kante i dalje odnosili smeće.

Marošanin je najavio da će se i u narednom periodu, gde god ima neophodnih uslova, širiti površine koje su obuhvaćene uslugama odnošenja komunalnog otpada.– Očekujemo da će u narednih godinu dana, svih 29 mesnih zajednica biti obuhvaćene uslugom iznošenja smeća – naveo je Marošanin.

Predsednik Saveta mesne zajednice Baljevac Radojica Živković ovom prilikom zahvalio je predsedniku Gradske opštine Obrenovac Miroslavu Čučkoviću i direktoru Javnog komunalnog preduzeća Milanu Marošaninu na zalaganjima, da građani mesne zajednice Baljevac dobiju nove kante za odlaganje smeća.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE