Obrenovac, 29.11.2021

BESPLATNI IZLETI ZA PENZIONERE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 19.09.2021.
Gradska opština Obrenovac nastavlja sa programom besplatnih izleta za penzionere

Foto:obrenovac.rs


Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac pozdravio je grupu najstarijih Obrenovčana koji su krenuli na izlet u Vrnjačku Banju.

Čučković je izjavio da je od 17. juna ovo sedma po redu grupa penzionera koja kreće na besplatni izlet u Vrnjačku Banju.

– Ovaj proces se neće zaustaviti tokom jeseni, zime i proleća. S obzirom da svako godišnje doba ima neke svoje čari što se tiče Vrnjačke Banje i izleta koji je dvodnevni organizovan potpuno besplatno za njih. Mislim da je jako važno da se druže, da posle ove epidemije budu na vazduhu, zdravoj sredini i da pre svega uživaju u pesmi i igri – rekao je Čučković.

– Ovo je jedan od najvažnijih projekata brige o ljudima. Pod brigom o ljudima mi smatramo pokrivenost svih generacija od besplatnog sporta, letovanja i zimovanja koji će se ponovo odvijati od januara. Nadam se da će tada biti mirna epidemiološka situacija, s obzirom da u školama nemamo veliku krizu sa virusom. Preko svih onih programa koji su od predškolaca do naših najstarijih sugrađana koji su zaista zaslužili ovakvu pažnju od opštine i sve što vidimo oko nas oni su gradili u fabrikama, njivama, plastenicima i oni koji su bili na braniku otadžbine. Ovo je najmanje što jedna opština može da učini za njih – poručio je Čučković.

On je dodao da ću svi penzioneri koji se prijave za ovaj program moći da odputuju na besplatne izlete.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE