Obrenovac, 06.05.2021

─îISTIJI OBRENOVAC


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.02.2021.
Nastavljaju se aktivnosti Saveta za komunalni red

Foto:lokalnenovine.rs


Savet za komunalni red opštine Obrenovac u saradnji sa Savetom III mesne zajednice i Javnim komonalnim preduze─çem ”Obrenovac” sprovodi akciju uklanjanja divnje deponije u Ulici Majora Nebojše Tepavca.

Ivan Stoji─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac izjavio je da Savet za komunalnired ima dobru saradnju sa svim predstavnicima mesnih zajednica i Javnim komunalnim preduze─çem.

– Savet za komunalni red ─çe se baviti uklanjanjem svih divljih deponija na teritoriji Gradske opštine Obrenovac. Tako─Ĺe, bavi─çemo se i ozelenjavanjem površina kako ne bismo dozvolili da lokacija koju o─Źistimo ponovo postane deponija. Mesto na kome se nalazimo pretvoreno je u divlju deponiju za 10 dana nakon ─Źiš─çenja. Takve stvari više ne smemo dopustiti – napomenuo je Stoji─ç i dodao da se mali broj gra─Ĺana Obrenovca ponaša nesavesno, dok ve─çina svoj otpad odla┼ż na propisan na─Źin i sara─Ĺuje sa Savetom za komunalni red.

– Kako bi sa─Źuvali neko mesto da ponovo ne postane divlja deponija imamo veliku saradnju sa gra─Ĺanima. Naši sugra─Ĺani nam ─Źesto šalje fotografije i video materijal na broj 062/302-518 i time stavljaju do znanja onima koji se ponašaju nesavesno da ─çe biti sankcionisani – naglasio je Stoji─ç.

– Pored ove akcije, zbog velikog broja prijava u samom gradu ura─Ĺena je i sanacija behaton plo─Źa. Savet za komunalni red brine o bezbednosti naših gra─Ĺana i na svaku prijavu izlazi─çemo na teren – zaklju─Źio je Stoji─ç

Igor Vjetrovi─ç, predsednik III mesne zajednice izjavio je da ovo nije prvi put da se na lokaciji u Ulici Majora Nebojše Tepavca pravi divlja deponija.

– Ulica u kojoj se trenutno nalazimo udaljena je od centra grada na samo par stotina metara. Ovom prilikom apelujem na naše sugra─Ĺane da svoj otpad odla┼żu na adekvatan na─Źin – rekao je Vjetrovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE