Obrenovac, 25.05.2022

Sanacija Ulice Cara Lazara (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.09.2019.
Obustava saobraćaja na snazi do petka, 27. septembra

Foto:lokalnenovine.rs
Od danas, 23. septembra, do petka, 27. septembra, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju državnog puta II A reda broj 144, deonica Obrenovac – Lončanik kroz Obrenovac, u Ulici Cara Lazara i to od Ulice Ljube Nenadovića do Ulice Momčila Kalajdžića Muje.

"Raskrsnica kod Nisove pumpe već dugi niz godina zadaje glavobolje učesnicima u saobraćaju. Mi smo pre samo godinu dana rekonstruisali samu raskrsnicu u dva sloja, ali zbog radova na autoputu i velike frekvencije teških kamiona napravljeni su ”krateri” kod semafora", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

Vranešević je objasnio da će biti zamenjena kompletna podloga, to jest noseći i habajući sloj asfalta, a zatim zamolio sve vozače da dodatno obrate pažnju jer se na raskrsnici nalazi i osnovna škola sa najvećim brojem učenika.

On napominje da je alternativni putni pravac tokom izvođenja radova preko Ulice Momčila Kalajdžića Muje, Đačkog bataljona do Ljube Nenadovića.

"Ulica Đačkog bataljona je takođe u fazi rekonstrukcije ali nije u potpunosti zatvorena i prohodna je za saobraćaj", kazao je Vranešević.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac dodaje da je u Direkciji za gradsko građevinsko zemljište grada Beograda u toku izrada projekta Tamnavske ulice – 4. faza. Rok za projektovanje je 11. januar, nakon čega će biti raspisan tender za izvođenje građevinskih radova. Vranešević navodi da će buduća ulica izlaziti između tržnog centra kod Nisove pumpe i robne pijace.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE