Obrenovac, 01.07.2022

Povodom Dana žena besplatni termini u banji


Izvor: Gradska opština Obrenovac | Obrenovac, 22.02.2022.
Sve naše sugrađanke koje žele da se kupaju u banji od 7. do 11. marta moći će da koriste besplatno termine od 13.00 do 17.00 sati. Na raspolaganju je 27 kada, od čega su 2 kade za osobe sa invaliditetom – naveo je Marošanin.

Foto:Gradska opština Obrenovac
Obrenovačka banja i lekovita svojstva banjske vode, u poslednjih nekoliko meseci nisu dovoljno iskorišćena, pa je Javno komunalno preduzeće ”Obrenovac” u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac organizovalo promociju povodom Dana žena. Naime, od 7. do 11. marta ove godine, žene iz Obrenovca moći će besplatno da koriste usluge obrenovčke banje.

Diretkor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin pozvao je sve sugrađanke da iskoriste promotivni period i besplatnio koriste usluge banje.

– Sve naše sugrađanke koje žele da se kupaju u banji od 7. do 11. marta moći će da koriste besplatno termine od 13.00 do 17.00 sati. Na raspolaganju je 27 kada, od čega su 2 kade za osobe sa invaliditetom – naveo je Marošanin.

Banja posluje u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama.

– Sve što nam nalažu epidemiolozi, poštujemo. Održavamo higijenu kada i svih naših prostorija – poručio je Marošanin i najavio da će od 14. do 18. marta, Gradska opština Obrenovac i Javno komunalno preduzeće ”Obrenovac” organizovati besplatne temine za penzionere.

– Svi zainteresopvani penzioneri mogu koristiti naše usluge besplatno 5 dana i to u intervalima od 13.00 do 17.00 sati – rekao je Marošanin.

Besplatni termini mogu se rezervisati na blagajni banje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE