Obrenovac, 06.05.2021

UKLANJANJE DIVLJE DEPONIJE U CENTRALNOM DELU GRADA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.12.2020.
Čišćenju ove divlje deponije, prisustvovali su predstavnici Gradske opštine Obrenovac

Foto:Lokalne novine
Danas je obavljeno čišćenje divlje deponije u centralnom delu grada, u Ulici Popa Leontija Markovića. Čišćenju ove divlje deponije, prisustvovali su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.Zamenica predsednika Skupštine opštine Obrenovac Jelica Grčić pozvala je sve građane iz gradske zone opštine Obrenovac koji imaju potrebu da odlože kabasto smeće, da to učine prve subote u mesecu. Takođe, ona je istakla da je i u seoskim mesnim zajednicama regulisano odlaganje kabastog smeća, te je druga subota u mesecu vreme kada građani iz ovih delova opštine Obrenovac, mogu izbaciti kabasto smeće.

Ona je ovom prilikom istakla da građani mogu konsultovati službe Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac, kako bi kabasti otpad bio pravovremeno uklonjen.

– Ako građani imaju neki stari krevet, stari frižider, neka pozovu Javno komunalno preduzeće, a kontakt telefon je 064/8312596, radnici ovog preduzeća izaći će na teren i pokupiti otpad – navela je Grčić.

Prema rečima nadležnih, Savet za komunalni red naišao je na veliku podršku građana Obrenovca.

– Građani ne dozvoljavaju da bahati građani odlažu otpad na mestima gde to nije dozvoljeno. Sugrađani sa različitih lokacija opštine Obrenovac, šalju fotografije – istakao je član Veća opštine Obrenovac Ivan Stojić i dodao da Savet za komunalni red, građani, Javno komunalno preduzeće i Komunalna inspekcija čine grad boljim mestom za život.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE