Obrenovac, 04.07.2022

DOM ZDRAVLJA ”OBRENOVAC” DOBIO DVA NOVA VOZILA


Izvor: obrenova.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2022.
Novo sanitetsko i kombi vozilo doniralo je Ministarstvo zdravlja i Vlada Republike Srbije

Foto:obrenova.rs


Predstavnici Gradske opštine Obrenovac posetili su Dom zdravlja Obrenovac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je, da Dom zdravlja Obrenovac raspolaže sa 18 vozila hitne pomoći, što je kako kaže trenutni maksimum u tehničkom smislu.

– Ulaganje u zdravlje građana Obrenovca stalni je posao, a ovo je jedan od segmenata ulaganja u zdravstveni sistem – naveo je Čučković i dodao da je jedan broj lekara iz Doma zdravlja Obrenovac na specijalizaciji urgentne medicine, što će sigurno, unaprediti rad ove ustanove.

Direktor Doma zdravlja Obrenovac Obrad Isailović ovom prilikom, zahvalio je na donaciji Vladi Republike Srbije i Ministarstvu zdravlja.

– Veoma sam zadovoljan što Vlada Republike Srbije, nadležno Ministarstvo i predsednik Republike Srbije prepoznaju probleme sa kojima se mi susrećemo i što su blagovremeno odreagovali na situaciju koja nas je zadesila pojavom pandemije Covid-19. Mi smo zaista imali velikih potreba za prevozom pacijenata, napravili smo par stotina hiljada kilometara u protekle 2 godine, prevozeći pacijente obolele od kovida, ali i ostale pacijente –istakao je Isailović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE