Obrenovac, 07.05.2021

OBELE┼ŻEN DAN OP┼áTINE OBRENOVAC (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2020.
Gradska op┼ítina Obrenovac obele┼żava 20. decembar kao datum koji je zna─Źajan jer je tada usli┼íena molba Pale┼żana upu─çena Knjazu Milo┼íu da se njihova varo┼í prekrsti u Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

U nedelju, 20. decembra, kada se i tradicionalno obele┼żava Dan opštine Obrenovac, sve─Źano je otvoren rekonstruisan objekat Stare banje. Novi objekat otvorila je ministarka za rad, zapošljavanje, bora─Źka i socijalna pitanja Darija Kisi─ç Tepav─Źevi─ç.


Gradska opština Obrenovac obele┼żava 20. decembar kao datum koji je zna─Źajan jer je tada uslišena molba Pale┼żana upu─çena Knjazu Milošu da se njihova varoš prekrsti u Obrenovac, a datum ozvani─Źenja novog imena, se slavi kao Dan Obrenovca.

I ove godine dodeljena su specijalna priznanja zaslu┼żnim gra─Ĺanima Obrenovca i to dr Obradu Isailovi─çu iz Obrenovca, direktoru Doma zdravlja Obrenovac, dr Nenadu Bjelici iz Obrenovca, v.d. direktoru Doma zdravlja „Dr Simo Miloševi─ç“ ─îukarica, Zoranu Suboti─çu iz Obrenovca, direktoru Gerontološkog centra Obrenovac. Nagrada ”Policajac godine” dodeljena je Milošu Nikoli─çu, šefu saobra─çajne policije u Policijskoj stanici Obrenovac, dok je ”Vatrogasac godine” Bojan Milinkovi─ç, vo─Ĺa vatrogasno – spasila─Źke grupe u Vatrogasno spasila─Źkoj jedinici Obrenovac. 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE