Obrenovac, 25.05.2022

ISKOČILO DOSTA SREĆNIH LOPTICA


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 22.09.2019.
Od početka godine izvučeno pet Loto sedmica, neki su se dobro oparili

Foto:Predrag Dedijer/RAS Srbija
Prošlo je nešto više od polovine ove kalendarske godine, a već pet domaćinstava u Srbiji se obogatilo zahvaljujući igrama na sreću. Da je ova godina za Loto igrače počela odlično, dokazuje i činjenica da je već na samom početku 2019. izvučena rekordna u istoriji ove igre u Srbiji, "teška" više od šest miliona evra.

Od tih pet glavnih premija, koje mogu da promene život, dve su završile u Beogradu, a po jedna u Subotici, Kladovu i Prnjavoru.

Prva sedmica u 2019. izvučena je već 15. januara, kada je rekordno visoka novčana nagrada od 6,05 miliona evra otišla u ruke igrača koji je svoj tiket uplatio u Subotici. Ovaj dobitak čekao se godinu dana, budući da je prethodna sedmica bila izvučena početkom 2018. godine.

Maj je bio zlatni mesec za učesnike u ovoj igri na sreću, jer su u roku od nedelju dana izvučene čak tri Loto sedmice! Prvu, "tešku" 1,85 miliona evra dobio je srećni dobitnik koji je tiket uplatio u Rakovici, a još jedna od ove tri sedmice, vredna 300.000 evra usrećila je nekog u Leštanima (opština Grocka). Poslednja sedmica izvučena u roku od sedam dana, u vrednosti od oko 300.000 evropskih novčanica završila je u Kladovu.

U petak je izvučena i peta loto sedmica za ovu godinu, a glavna premija, vredna čak 1,65 miliona evra, otišla je u Prnjavor.

Gde se najviše isplati uplaćivati Loto kombinacije?

Prema dostupnim podacima, u poslednjih pet-šest godina glavna premija je desetak puta završavala u Beogradu, bilo da se radi o Loto ili Loto plus sedmici. Tri puta je dobitni tiket uplaćivan na Novom Beogradu (jednom 2014. i dva puta 2016.), dva puta u Rakovici, po jednom u Grockoj i Mladenovcu, a četiri "sedmice" završile su u širem centru grada – na Dorćolu, u Bulevaru kralja Aleksandra na Zvezdari, u Ulici 27. marta i kod Palilulske pijace, odnosno Tašmajdana.

Maksimalna premija u Beogradu iznosila je oko dva miliona evra. Daleko od rekordne "teške" preko šest miliona, koja je uplaćena u Subotici.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE